رد کردن و رفتن به محتوا
ارائه دهندهگان: دكتر فاطمه مراديان دانشيار گروه علوم پايه دانشگاه علوم كشاورزى و منابع طبيعى سارى
دكتر محمد شكر زاده پروفسور سم شناسى بالينى دانشگاه علوم پزشكى مازندران
يک شنبه ١٧ تيرماه 1403 ساعت ١٠-١٢ سالن روابط عمومى
به همه شركت كنندگان گواهی حضور در کارگاه داده میشود
جهت ثبتنام با پروهشکده امنيت غذايى تماس (٠٩١٨٥٧١٨٧٣٢) حاصل فرمایید.
ثبت نام رايگان مىباشد
موضوعات مورد بحث
بيمارى سرطان و عوامل موثر در ايجاد آن
رابطه مواد غذايى مصرفى و رابطه آفت كشها با ريسک ابتلا به سرطان
اثرات سلولى و مولكولى مواجهه با آفتكشها
رفتن به بالای صفحه